Pregled leta 2017 in plani za leto 2018

kanali beach bar

Še zadnja letošnja objava s katero želim narediti pregled leta 2017 in misli usmeriti v leto 2018. Ko se ozrem na iztekajoče se leto, lahko rečem, da je bilo zame in za mojo družino izjemno. Veliko lepih trenutkov smo preživeli skupaj. Bili smo na morju, na potovanju z avtodomom (Istra, Grčija), obiskali smo Veliko planino, božični Zagreb, pred nekaj tedni smo se naučili smučati.

V iztekajočem letu smo arhivirali res veliko lepih spominov, a najlepši trenutek tega leta je bil samo en. V mesecu juliju nam je štorklja poslala pismo, v katerem je pisalo, da bomo marca prihodnje leto dobili dojenčka. “Hura” sta rekli Hana in Neža. 🙂

Pregled leta 2017

V tem letu sem napisal točno 70 objav. Ta številka mi ne pomeni prav veliko in zame ni merilo, saj z nikomer ne tekmujem v frekventnem objavljanju blogov. Veliko bolj mi je pomembna kvaliteta objav in to želim v prihodnjem letu še dvigniti. Želim napisati vsaj enega ali dva obširna vodiča, ki bosta vsebovala večjo količino strukturiranih informacij, seveda na temo izletov in počitnic. Več o tem pa v prihodnje.

Top 5 najbolj branih objav v letu 2017:

“NA OFF” plani za 2018

V prihajajočem začetku leta bomo še dvakrat odšli na Roglo, kjer bova s Hano izpopolnjevala smučarske sposobnosti. Mesec marec bo v pričakovanju našega petega družinskega člana, tako da počitnic in izletov spomladi ne načrtujemo. Pričakovanje je še toliko večje, saj s Katjo nisva želela izvedeti spola. Tako, da smo vsi že prav nestrpni, še posebej Hana in Neža. 🙂

V mesecu juniju se nas bo vseh 5 odpravilo za 10 dni v Pirovac. Ob koncu poletja planiramo še en obisk hrvaškega otoka (še ne vemo katerega). V mesecu oktobru planiramo tedenski izlet do Nizozemske, natančneje do Amsterdama, kjer bom 21. oktobra tekel na maratonu. Več o mojih pripravah na maraton, najdete tukaj. Zagotovo bomo vmes šli še na kakšen enodnevni izlet, morda tudi za kak vikend z avtodomom po Sloveniji. Vse bo odvisno od volje in razpoloženja prihajajočega najmlajšega družinskega člana.

To so okvirni popotniški plani za naslednje leto, verjamem, da jih bomo uresničili.

Moje zaobljube za 2018

Že vrsto let med božičnimi in novoletnimi prazniki delam rezime leta in si postavljam plane in mejnike za naslednje leto. Tako bom tukaj javno napisal nekaj mojih osebnih zaobljub, z namenom, da jih tekom leta tukaj preberem in se opomnim, če morda ne delam v smeri uresničevanje le teh. 🙂

Nekaj mojih zaobljub za 2018:

  • Zmanjšanje nepotrebnega in neproduktivnega praskanja po pametnem telefonu (vsak delovni dan bom od 16. do 20. ure telefon preklopil v offline mode).
  • Dan brez TV-ja, interneta in vseh elektronskih naprav (plan je, da enkrat na mesec cel dan (24 ur) preživimo povsem “offline”, se igramo družabne igre, beremo knjige, skupaj kuhamo ipd).
  • Priprave na maraton (redni treningi + uravnovešena prehrana) – poseben režim oz. program treningov in prehrane zadnjih 16 tednov do maratona.
  • Da preberem več knjig: strokovne, osebnostna rast, popotniške (vsaj ena knjiga na mesec).
  • Še več izobraževanja iz produktnega marketinga, prodaje in inbound marketinga (obisk konference).
  • Na blogu bom napisal vsaj en ultimativni vodič za izbrano temo (prevod tudi v angleščino).
  • Na blogu želim podrobno opisati čimveč plaž na jadranski obali.

Želim vam, da boste v letu 2018 čim večkrat “na off”. Jaz pa se bom potrudil, da boste na mojem blogu še naprej našli ideje in nasvete kam se lahko odpravite.

Srečno!

[optin-cat id=”1009″]

Dodaj odgovor