1. rojstni dan

na off blog

Danes moj blog praznuje prvo obletnico! 🙂 Natančno pred enim letom, 2. maja 2016, sem napisal svoj prvi prispevek. Do danes se jih je nabralo 53, kar je povprečno en prispevek na teden. Nekaj člankov sem napisal tudi za portal Preberite.si. Prav tako sem napisal nekaj e-priročnikov, s pomočjo katerih sem preizkušal določene marketinške prijeme.

Priznam, da se pri smernicah oz. strategiji bloga še nekoliko lovim, sem pa v zadnjih tednih začrtal določene cilje, ki jih želim z blogom doseči. Predvsem bo moj fokus še naprej Jadransko morje, želim si, da bi obiskovalci na blogu našli čimveč informacij glede preživljanja dopusta na Hrvaškem. Sočasno pa se v zadnjih mesecih nekoliko bolj posvečam tudi avtodomarstvu, tako da bom v prihodnje še več časa namenil prispevkom na temo preživljanja družinskega dopusta v avtodomu.

Obisk na blogu lepo (organsko) narašča. V letošnjem letu (od 1.1.2017 do 30.4.2017) je blog obiskalo skoraj 30.000 obiskovalcev, kar je povprečno okrog 7.500 obiskovalcev na mesec.

Top 5 najbolj branih prispevkov v lanskem letu:

Pred nekaj dnevi sem imel na Radio Maribor svoj prvi intervju na tematiko bloga Gremo na off. 🙂 Če vas zanima lahko intervju poslušate na spodnji povezavi ali ga poslušate tukaj.

Pisanje bloga mi je v zadnjem letu podarilo nekaj novih življenjskih izkušenj. Od tega, da sem spoznal nove ljudi, do tega, da sem se poglobil v svoje misli in spoznal nove, do sedaj skrite občutke, sploh pri osebno-izpovednih prispevkih. Za ustvarjanje bloga je potrebno nameniti kar nekaj svojega prostega časa in opažam, da sem postal bolj organiziran in fokusiran. Saj veste, prostega časa ob službi in družini ni na pretek. Večino časa me ustvarjanje bloga polni s pozitivno energijo, saj vem, da delam nekaj trajnega za mojo družino in da ustvarjam vsebino, ki je zanimiva tudi širšemu krogu obiskovalcev.

Dodaj odgovor