Obisk sejma Alpe Adria

sejem alpe adria - ejem turizma, kampinga in karavaninga

Glede nato, da se v zadnjih letih zelo navdušujem na avtodomarstvom, kampiranjem in karavaningom, sem se že pred tedni odločil, da bom obiskal sejem Alpe Adria. Gre za sejem turizma, kampinga in karavaninga, ki ima v slovenskem prostoru že dolgoletno tradicijo.

Moram priznati, da sem bil nad sejmom navdušen. Nisem pričakoval, da si bo na enem mestu možno pogledati toliko različnih avtodomov in počitniških prikolic. Vsi razstavljalci so se zbrali na več kot 2.500 kvadratnih metrih površin, na sejmu je sodelovala tudi mreža postajališč za avtodome po Sloveniji (MPZA), Caravaning Club Slovenije (CCS) in revija Avto-Dom.

Spodaj si lahko pogledate posnetek dogajanja na sejmu Alpe Adria.

Na sejmu so se predstavili naslednji razstavljalci:

Dodobra sem izkoristil priložnost in si pogledal notranjost skorajda vseh avtodomov in počitniških prikolic. Največ časa pa sem se zadržal pri počitniških prikolicah Adrie, saj smo ravno v fazi, ko izbiramo ponudnika, pri katerem jo bomo najeli za poletne počitnice.

Spodaj si poglejte nekaj fotografij avtodomov in vanov, ki so bili predstavljeni na sejmu Alpe Adria.

Tukaj pa še nekaj počitniških prikolic, katerim sem sam posvečal največ pozornosti.

Domov sem prišel povsem navdušen, s polno vrečo katalogov, katere sva si s Katjo ogledovala več ur. Karavaning turizem nama je res zlezel pod kožo, veliko užitkov in zadovoljstva nama predstavlja, tako da imava res veliko načrtov za počitnice v naslednjih letih.

To se odraža tudi v najini butični spletni trgovinici, v kateri prodajava bolj kot ne samo izdelke namenjene ljubiteljem kampiranja, avtodomarstva in karavaninga.

Tukaj si lahko pogledate obširen vodič za za avtodomarje.

1 thought on “Obisk sejma Alpe Adria

  1. […] nekaj tedni sem obiskal sejem Alpe Adria, na katerem sem se največ časa zadržal ravno pri razstavnem prostoru podjetja Adria Plus. Jasna, […]

Dodaj odgovor