Kekčeva dežela

kekčeva dežela

Takoj na začetku te objave moram povedati, da je Kekčeva dežela izjemna dogodivščina za celo družino. Mi smo jo obiskali, ko so bile punce stare 9, 7 in 2 leti in prav vse so izjemno uživale v vodenem programu, ki traja okrog 2 uri. Izlet je vsekakor zanimiv tudi nam odraslim, ki smo odraščali s Kekcom in si večkrat pogledali film. Nad izletom smo bili tako navdušeni, da smo naslednje dni še večkrat obujali spomine in pregledovali fotografije in posnetke.

CENIK:
– Individualno 1 ali 2 osebi: 15 € / osebo
– Družine več kot 3. člani: 13 € / osebo
– Skupina nad 25 oseb: 14 € / osebo

Urnik izleta se prilagaja glede na sezono.

Za rezervacijo in več informacij poglejte tukaj.

Tukaj si lahko pogledate kratek video iz našega obiska Kekčeve dežele.

Pred turistično agencijo Julijana nas je pričakala vodička, ki nas je pospremila na avtobus poimenovan Bedanc. Že na tem mestu se je dogodivščina pričela, saj je že sam avtobus zelo atraktiven in zanimiv za otroke. Vodička nam je že na avtobusu pripovedala o Kekčevi deželi, ob tem je animirala otroke in poskrbela za tisto pravo pričakovanje. Vmes pa smo seveda poslušali Kekčeve pesmi.

Šofer nas je peljal proti Vršiču in v nekem delu poti je zavil iz glavne ceste na makadamsko cesto v gozd. Moram reci, da je bila ta gozdna cesta kar malo adrenalinska in vsaka čast šoferju, da je tako spretno manevriral po strmi makadamski cesti.

Šofer nas je odložil bolj kot ne sredi gozda in tam nas je vodička predala Mojci, ki nas je popeljala skozi Kekčevo deželo.

Več idej za izlete po Gorenjski, si poglejte na blogu Z avtodomom po Gorenjski.

Več podrobnosti tega obiska ne bom razkril, saj si želim, da tudi vi na pristen način doživite ta izjemni izlet – Kekčeva dežela. Voden izlet je trajal okrog 2 uri in je res nepozaben tako za otroke kot za odrasle, ki smo ob Kekcu odraščali. Lokacija Kekčeve dežele je res izjemna, povsod naokrog se visoko v zrak vzpenjajo vrhovi Julijskih Alp.

Spodaj si poglejte nekaj fotografij, tako da se lahko prepričate zakaj je nas Kekčeva dežela tako zelo navdušila.

Dodaj odgovor