Povzetek leta 2016

otok mljet

Leto 2016 je bilo lepo leto. Veliko se je dogajalo in doživel sem veliko lepih dogodivščin.

Zimski meseci tega leta (januar, februar, marec, april) so bili precej tekaško obarvani. Pripravljal sem se na maraton, ki sem ga želel v mesecu maju odteči v Radencih. Žal sem zaradi različnih težav moral na 35 km odstopiti. To je bil moj prvi odstop na maratonu, ni bilo prijetno, sploh ob dejstvu, da nekaj mesecev trdo garaš, ko se pripravljaš na 42-kilometrsko preizkušnjo.

Tole sem tisti dan napisal na osebni facebook profil.


V drugi polovici maja smo odšli na 10-dnevni oddhih v Pirovac, kjer ima naše podjetje, v kampu Miran, zakupljeno mobilno hiško. To je bil pravi balzam za izčrpano telo in ranjeno tekaško srce :). Vendar v Pirovcu nismo samo lenarili. Organizirali smo si veliko izletov, saj je ta del Dalmacije izjemno izhodišče za razne dnevne izlete. Obiskali smo Slapove KrkeRazgledno točko Kamenjak, Vransko jezero, Šibenik, Vodice, Tribunj, otok Murter itd.

Prvega avgusta smo šli na poletne počitnice na otok Mljet, kjer smo preživeli čudovitih 14 dni. Mljet je resnično izjemen otok in zagotovo bomo še kak dopust preživeli na njem. Podrobnejšo reportažo o naših dogodivščinah na Mljetu si lahko pogledate tukaj.

V mesecu septembru smo s prijatelji šli na tradicionalno nekajdnevno jadranje po Dalmaciji. Kako smo se imeli je opisano tukaj. Spodaj si lahko pogledate kratek film našega jadranja.

V mesecu novembru pa sem v okviru službene poti 12 dni preživel na vzhodni obali Združenih Držav Amerike. 5 dni sva s sodelavcem preživela v New Yorku. Bilo je lepo in hkrati naporno, več o tem pa si lahko pogledate tukaj. Nato sva šla v Boston, kjer je potekala svetovno znana konferenca na temo Inbound marketinga. Tudi v Bostonu je bil dan ali dva na voljo za turistične aktivnosti. Več o Bostonu, skozi moje oči, si lahko pogledate tukaj.

Ni kaj, bilo je izjemno lepo leto, minilo je kot bi mignil.

Ta blog je danes star dobrega pol leta, pisati sem ga začel v mesecu maju. Motivacijo za ustvarjanje vsebin na blogu črpam predvsem v svoji družini, saj ob ustvarjanju vsebin podoživljam vse naše skupne trenutke. Glavne razloge, zakaj pišem ta blog, pa boste našli tukaj.

Vas zanima kakšni so naši plani za leto 2017? Tukaj si lahko pogledate kaj vse planiramo v prihajajočem se letu. Če želite ta blog spremljati bolj podrobno me polajkajte na Facebook strani Gremo na off ali se spodaj prijavite e-novičke.

Srečno v 2017!

[optin-cat id=”1009″]

Dodaj odgovor