O meni

Moje ime je Marko in že od malega sem navdušen nad morjem in z vsemi aktivnostmi povezanimi z njim. Zaljubljen sem predvsem v jadransko in sredozemsko obalo, Hrvaška s svojimi številnimi otoki je pri meni na prvem mestu.

Pred leti sem s kolesom dvakrat prepotoval celotno hrvaško obalo, vključno z vsemi večjimi otoki. Več o tej dogodivščini si lahko preberete na blogu (Na biciklu), ki je sicer že precej zastarel, vendar še vedno služi svojemu namenu.

Zadnja leta v glavnem dopustujem s svojo družino. Z ženo izbirava predvsem tiste lokacije, ki so primerne malim otrokom. Imava 3 in 6 let stari punci. Poskušava čim manj “komplicirati” in čimbolj aktivno preživeti naše skupne počitnice. Nismo radi na istem mestu, vedno poskušamo čimbolj raziskati otok ali kraj, kjer smo nastanjeni. Tudi, če sva nad destinacijo navdušena se zelo redko vračamo na isto lokacijo, saj vedno želiva videti nove kraje, zalive in plaže. Hoteli (zaenkrat) niso za nas, najpogosteje poiščemo apartma, tudi kampiranju se ne izogibamo. V zadnjem letu sva se precej navdušila nad avtodomarstvom, tako da je na blogu kar precej govora tudi o tem.

Zakaj pišem ta blog?

S pisanjem tega bloga vam želim podati ideje za obisk čudovitih lokacij, ki jih tudi sam obiščem. Hkrati pa želim za našo družino dokumentirati naše skupne trenutke, da bomo lahko 31.12.2033 obujali spomine. Zelo rad pa tudi ustvarjam vsebine. Tako v tekstovni kot tudi v foto/video (gopro/drone) obliki. Tako boste na tem blogu našli veliko fotografij in posnetkov lokacij, ki jih obiščem.

Poslovno mi je zelo blizu tudi vsebinski (content) marketing, inbound marketinške strategije in uporaba različnih družbenih omrežij v podjetniške namene. Zato bom tudi v okviru bloga preizkušal tudi določene zadeve na tem področju. Več o mojem poslovnem področju najdete na mojem LinkedIn profilu.

Če želite vzpostaviti stik z mano, me lahko kontaktirate na Facebook strani Gremo na off ali na osebnem Facebook profilu ali mi sledite na Instagramu ali mi pišete na marko@naoff.si.

marko bauman

profilna