Akcija!

Japonski nož NA OFF

200,00 180,00

V sodelovanju s podjetjem OsterRob d.o.o. smo zasnovali prav poseben japonski nož “Na OFF”, ki je namenjem predvsem tistim, ki veliko potujete in ponavadi pri pripravi hrane pogrešate kvaliteten nož. Nož je ravno pravšnje velikosti, je zelo priročen, zato bo še kako prav prišel vsem, ki radi potujete s šotorom, se potepate z avtodomom ali s počitniško prikolico.

Japonski nož “Na OFF” je idealno darilo za vsakega pravega avanturista, ki mu kvaliteten in oster nož pri vsakodnevni uporabi veliko pomeni.

Karakteristike:

  • Santoku oblika noža – gre za povsem vsestranski nož, s katerim lahko režete različno vrsto hrane. Nož bo blestel pri vseh vrstah sekljanja in rezanja na kuhinjski deski.
  • Ročaj Okinawa Reef je v pomirjujoči smaragdno zeleni barvi.
  • Jeklo Silver Steel III, trdota cca 63 HRC – glavna odlika tega jekla je, da se dobro upira rji, je enostavno za vzdrževanje in odlično drži ostrino.
  • Na zgornjem delu rezila so zanimivi odtisi, ki se imenujejo Nashiji, kar pomeni “koža (azijske) hruške”. Gre za rahlo matirano površino, kjer je zgornji rob rezila nežno teksturiran, ki ima zraven estetske vrednosti tudi praktično – med rezanjem se hrana na nož manj lepi.
  • Proizvajalec: Kovačija Hokiyama  – je vodilna kovačija iz prefekture Kochi na Japonskem. Znani so po izjemni kvaliteti, saj sledijo tradiciji ročne izdelave rezil že več kot 800 let. Ohranjajo ročno delo in tradicionalno obrtniško mojstrstvo in tudi stremijo k tehnološkim inovacijam s področja metalurgije.
  • Mere: Dolžina rezila: 170 mm, širina rezila: 46 mm, debelina rezila: 2 mm.

Zraven noža dobite tudi unikatno leseno nožnico – Santoku Saya, ki zagotavlja zaščito noža in ščiti uporabnika pred poškodbami in skrbi za lažje prenašanje in shranjevanje noža. Spodaj si lahko izberete poljuben dizajn nožnice.

Nož je zapakiran v estetski škatli in je tako že primeren za darilo.

Počisti

Dodatne informacije

Lesena unikatna nožnica

Avtodom s tendo, Avtodom v kampu, Brez unikatnega potiska, Camp Life, Let's sleep under the stars, Prikolica v kampu