O meni

Moje ime je Marko in že od malega sem navdušen nad morjem in z vsemi aktivnostmi povezanimi z njim. Zaljubljen sem predvsem v jadransko in sredozemsko obalo.

Zraven morja pa obožujem tudi potovanja na splošno. Čeprav imam najraje mirne in neokrnjene kraje, se ne izogibam obiskom svetovnih prestolnic in večjih mest. Zelo rad imam tudi Slovenijo, ki pa je (priznam) še ne poznam dovolj. Zato so dnevni in vikend izleti tekom leta odlična priložnost, da se seznanim z vsemi lepotami naše dežele.

Pred leti sem s kolesom dvakrat prepotoval celotno hrvaško obalo, vključno z vsemi večjimi otoki. Več o tej dogodivščini si lahko preberete na blogu (Na biciklu), ki je sicer že precej zastarel, vendar še vedno služi svojemu namenu.

Zadnja leta v glavnem dopustujem s svojo družino. Z ženo izbirava predvsem tiste lokacije, ki so primerne malim otrokom. Imava 5 in 7 let in manj kot eno leto stare punce (Hana, Neža, Liza). Poskušava čim manj “komplicirati” in čimbolj aktivno preživeti naše skupne počitnice. Nismo radi na istem mestu, vedno poskušamo čimbolj raziskati otok ali kraj, kjer smo nastanjeni. Tudi, če sva nad destinacijo navdušena se zelo redko vračamo na isto lokacijo, saj vedno želiva videti nove kraje, zalive in plaže.

V zadnjem letu sva se precej navdušila nad avtodomarstvom, tako da je na blogu precej govora tudi o tem. Tekom leta se ne izogibamo namestitvam v hotelih, apartmajih in mobilnih hiškah.

V prostem času se tudi rad ukvarjam s športom, predvsem rekreaktivno tečem. Vsaj enkrat na leto poskušam odteči pravi maraton. Če je le možno v kakšnem mestu, kjer še nisem bil in to vedno izkoristimo za vikend družinski izlet. Za naslednje leto sem si zadal nov tekaški izziv 42naoff – poskušal bom preteči maraton v Amsterdamu.

Zakaj ustvarjam ta blog?

S pisanjem tega bloga vam želim podati ideje za obisk čudovitih lokacij, ki jih tudi sam obiščem. Hkrati pa želim za našo družino dokumentirati naše skupne trenutke, da bomo lahko 31.12.2033 obujali spomine.

Poslovno mi je zelo blizu tudi vsebinski (content) marketing, inbound marketinške strategije in uporaba različnih družbenih omrežij v podjetniške namene. Zato bom tudi v okviru bloga preizkušal tudi določene zadeve na tem področju. Več o mojem poslovnem področju najdete na mojem LinkedIn profilu.

Če želite vzpostaviti stik z mano, me lahko kontaktirate na Facebook strani Gremo na offna osebnem Facebook profilu ali mi sledite na Instagramu oz. mi lahko pišete na marko@naoff.si.

Želite izvedeti kaj sem povedal za medije?

marko bauman