Načini plačila in dostava

NAČIN PLAČILA in DOSTAVA

V spletni trgovini naoff.si so na voljo naslednji načini plačila in dostave:

  • z nakazilom na TRR (predračun): po potrjenem naročilu prejmete predračun, naročilo pa odpremimo, ko je priliv viden na našem TRR. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v 3 dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno.
  • z gotovino ob prevzemu pošiljke (odkupnina/po povzetju): skupaj s paketom prejmete položnico, ki jo poravnate poštnemu uslužbencu (Pošta Slovenije).
  • s PayPal računom: Če imate Paypal lahko na enostaven način poravnate znesek nakupa preko njega.
  • preko bančnega nakazila – pošiljko je možno prevzeti osebno na Ptuju. Občasno je možno pošiljko prevzeti tudi v Celju in Ljubljani. Potrebno pa se je predhodno naročiti preko marko@naoff.si ali po telefonu 031 467 393.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.naoff.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino.

Dostava se izvaja preko Pošte Slovenija.

Stroški dostave so obračunani po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Artikle, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan, oziroma v najkrajšem možnem času. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila in znaša 2,50 €. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.