Načini plačila in dostava

NAČIN PLAČILA in DOSTAVA

V spletni trgovini naoff.si so na voljo naslednji načini plačila in dostavne:

  • po povzetju, z gotovino pri prevzemu (Pošta Slovenije) – celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu.
  • preko bančnega nakazila – pošiljko je možno prevzeti osebno na Ptuju. Občasno je možno pošiljko prevzeti tudi v Celju in Ljubljani. Potrebno pa se je predhodno naročiti preko marko@naoff.si ali po telefonu 031 467 393
  • po predračunu (bančno nakazilo), ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu). V spletni banki nakažite znesek nakupa na naš transakcijski račun, ki ga najdete na predračunu. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v 3 dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.naoff.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino.

Dostava se izvaja preko Pošte Slovenija.

Stroški dostave so obračunani po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Artikle, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan, oziroma v najkrajšem možnem času. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila in znaša 2,50 €. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.