Načini plačila in dostava

NAČIN PLAČILA

V spletni trgovini naoff.si so na voljo naslednji načini plačila:

  • z nakazilom na TRR (predračun): po potrjenem naročilu prejmete predračun, naročilo pa odpremimo, ko je priliv viden na našem TRR. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v 3 dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno. Znesek predračuna nakažete na TRR: SI56 2900 0005 2885 324, banka UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d, Na OFF, Marko Bauman s.p., Žabjak 13E, 2250 Ptuj. V naziv napišite številko naročila.
  • z gotovino ob prevzemu pošiljke (odkupnina/po povzetju): znesek poravnate poštnemu uslužbencu (Pošta Slovenije).
  • s PayPal računom: Če imate Paypal lahko na enostaven način poravnate znesek nakupa preko njega.
  • z bančnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa)

NAČIN DOSTAVE

  • Dostava paketov se izvaja preko Pošte Slovenije, kjer so vse pošiljke ustrezno sledene in zavarovane. Pošta Slovenija vas bo preko emaila obveščala o stanju vašega paketa.
  • Pošiljko je možno prevzeti osebno na Ptuju. Občasno je možno pošiljko prevzeti tudi v Celju in Ljubljani. Potrebno pa se je predhodno naročiti preko marko@naoff.si ali po telefonu 031 467 393. Pri osebnem paketu morate obvezno plačilo izvesti preko plačila na TRR, Paypala ali bančne kartice.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.naoff.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino.

Stroški dostave so obračunani po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Artikle, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan, oziroma v najkrajšem možnem času. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila in znaša 3,00 €. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.