Dan na Interi, Poli maraton in Lego friends avtodom [video]

youtube snemanje

Danes želim z vami deliti tri video filmčke, ki sem jih ustvaril v zadnjih tednih in so objavljeni na mojem Youtube kanalu. Ker teh posnetkov nisem vključil v preteklih objavah na blogu, jih želim zbrati na tem mestu.

Zgornji posnetek sem posnel za naše podjetje in prikazuje kako poteka moj delovni dan. Dan snemanja ni bil povsem naključen, namerno sem ga želel ovekovečiti, saj smo 1. junija imeli na Interi pomemben mejnik pri projektu razvoja novega uporabniškega vmesnika.

Drugi filmček sem posnel na kolesarskem Poli maratonu. S Hano in Nežo se bolj kot ne vsako leto odpravimo na največji kolesarski maraton v Sloveniji, ki vsako leto poteka pri nas na Ptuju. Letos smo se udeležili srednje dolžine (21 km) in za Hano je bila to najdaljša razdalja, ki jo je prekolesarila do sedaj. Če prištejem še vožnjo do mesta in nazaj, smo skupaj prevozili okrog 27 km. Tudi za Nežo ni bil mačji kašelj sedeti skoraj 2 ure in pol na otroškem sedežu. Po prihodu v cilj smo si nato zasluženo privoščili veliko porcijo sladoleda.

Tretji filmček sem posnel nekaj dni po Nežinem rojstnem dnevu. Na Gopro kameri sem nastavil timelapse in posnel kako sta Hana in Neža sestavljali lego kocke ( Lego friends avtodom), ki jih je Neža dobila za rojstni dan. Nista samo oni uživali ob tem, tudi jaz sem imel kaj od tega. 🙂

Dodaj odgovor