Kako poiskati apartma na spletni strani Obmorju.si

Spletni portal obmorju.si je eden izmed najbolj popularnih spletnih portalov za iskanje apartmajev v Sloveniji. Sam sem v preteklosti že večkrat našel ustrezen apartma preko tega portala. V bazi imajo več kot 40.000 apartmajev in sob, kar je res veliko. Vsi apartmaji so odlično opisani in imajo veliko kvalitetnih fotografij, kar se mi zdi pri iskanju ustreznega apartmaja zelo pomembno. Spletna stran je zasnovana moderno in pregledno in precej enostavno lahko poiščemo apartmaje ali sobe na želeni lokaciji. Zraven apartmajev imajo v bazi tudi kempe in hotele.

Glavna prednost tega portala pa je, da na njem lastniki apartmajev zgolj oglašujejo svoje apartmaje. To pomeni, da ni vmes nobene provizije, kot je to ponavadi pri turističnih agencijah oz. podobnih spletnih portalih. Preko univerzalnega obrazca lahko  direktno kontaktiramo lastnika apartmaja in se dogovarjamo glede cene, termina in vseh ostalih podrobnosti. Lahko pa tudi direktno pokličemo lastnika, saj so pri vsakem lastniku apartmaja napisane telefonske številke.

Če vas zanima katerih je 5 glavnih razlogov, da dopust preživite na hrvaški obali kliknite tukaj.

Navodila za iskanje apartmaja

Ko obiščemo spletno stran obmorju.si se na odpre takšna stran.

portal obmorju.si

Sedaj imamo dve možnosti. Prva opcija je, da uporabimo iskalnik, v katerega vpišemo kraj, mesto, otok izberemo tip namestitve, določimo število oseb in kliknemo gumb išči.

Druga opcija pa je, da spodaj izberemo eno izmed predlaganih opcij/kategorij: Apartmaji in namestitev na otokih, namestitev v Istri, Kvarner namestitev, apartmaji Zadar in okolica, Šibenik in okolica, apartmaji in namestitev Split, Dubrovnik apartmaji, Zasebni apartmaji Zagreb in Slavonija in Baranja. S tem, ko izberemo okvirno destinacijo se nam prikažejo  vsi razpoložljivi apartmaji, prikazani so tudi na zemljevidu.

Poglejmo si primer, da iščemo apartma na otoku Hvaru, konkretno v kraju Jelsa.

portal obmorju.si

Ko kliknemo “išči” se nam prikaže stran z vsemi razpoložljivi apartmaji v kraju Jelsa.

portal obmorju.si

Ko kliknemo na želen apartma se nam prikažejo osnovni podatki in fotografije apartmaja. Na vrhu strani so tudi telefonske številke na katere dobimo lastnika apartmaja.

portal obmorju.si

V nadaljavanju pa so kategorizirano opisani posamezni apartmaji, ki jih lastnik oddaja v najem. Na desni strani pa najdemo splošni obrazec, kjer lahko preko emaila kontaktirate lastnika. Ti se po mojih izkušnjah zelo hitro odzovejo, saj dobijo za vsako novo povpraševanje tudi sms obvestilo.

portal obmorju.si

Tako lahko na res enostaven način pridemo do direktnega kontakta z lastniki apartmajev in se dogovorimo in rezerviramo naš dopust. Meni je ta način iskanja apartmajev na Hrvaškem veliko bolj pri srcu, kot pa če jih iščem preko agencij, bookinga, airbnb-ja, namreč tukaj ni nobenih provizij in tudi okrog plačila se vedno dogovorim, da manjši znesek plačam vnaprej (kavcija), preostanek pa direktno na lokaciji.

[optin-cat id=”1009″]
Vir naslovne fotografije je tukaj.

Dodaj odgovor