Ali tudi vas mika potovanje z avtodomom?

najem avtodoma

Ali tudi vas mika potovanje z avtodomom? Si tudi vi želite enkrat preživeti počitnice v avtodomu?

Midva z ženo že vrsto let sanjariva o dopustu, na katerega se skupaj z najinima puncama odpravimo z avtodomom. Zdi se mi, da je za naš življenjski slog preživljanja dopusta, avtodom idealna izbira. Namreč na dopustu smo radi aktivni, nismo radi na istem mestu in uživamo, če se lahko kopamo na različnih plažah v različnih zalivih. Današnji avtodomi nudijo res veliko udobja, so varni in tudi varčni.

Letos bomo prvič poletne počitnice preživeli v avtodomu. Kam bomo šli naj zaenkrat ostane še skrivnost, saj sva s Katjo ravno sredi pogajanj glede izbire lokacije. 🙂 K sreči sta Hana in Neža še toliko majhni, da se v najina pogajanja ne vmešavata. 🙂 Drugače bi bil takoj v slabšem izhodišču, saj veste, nežnejši spol vedno drži skupaj.

Naredil sem raziskavo in poiskal ponudnike, ki ponujajo možnost najema avtodoma.

Avtodom lahko najamete pri naslednjih ponudnikih:

  1. Hisanakolesih.com – Podjetje ima v svojem voznem parku trenutno 15 avtodomov, ki jih lahko najemete. Avtodomi so dobro opisani in vsebujeje fotografije zunanjosti in notranjosti. Preko spletne strani lahko tudi opravite rezervacijo. Prav tako podjetje upravlja z dvema Facebook računoma: Hiša na kolesih (slovenski) in Slovenia Camper (angleški).
  2. Avtodomar.si – Vsi avtodomi, ki jih podjetje ponuja so zelo dobro opisani in vsebujejo veliko fotografij. Na strani lahko vidite tudi ceno za najem avtodoma v določenem obdobju in uredite tudi rezervacijo. Avtodome tudi prodajajo. Podjetju lahko sledite tudi na Facebooku.
  3. Chiipsy.si – Podjetje ponuja 6 istih avtodomov italijanskega proizvajalca Rimor. Avtodom, ki je poimenovan CHIIPSY XL je dobro opisan in fotografiran. Zraven avtodomov imajo možnost najema tudi avtomobilov preurejenih za potovanje (spalni prostor). Chiipsy.si je aktiven tudi na Facebooku.
  4. Adria-holidays.net – Vsi avtodomi, ki jih ponuja podjetje so znamke Adria, ki je sinonim za kvalitetne avtodome. Na razpolago imajo 10 različnih avtodomov, ki so dobro opisani, fotografirani in zraven je priložen tudi cenik po obdobju. Podjetje je zelo aktivno tudi na Facebooku.
  5. Sinderela – V svojem repertoarju imajo na voljo različne avtodome različnih znamk. Avtodomi so dobro opisani, vsebujejo fotografije in cenik najema.
  6. Najemavtodoma.si – Izbirate lahko med 6-timi avtodomi, ki so dobro opisani in fotografirani. Zraven je tudi aktualni cenik. Podjetje se ukvarja tudi s prodajo avtodomov ter tudi s servisi in montažami dodatne opreme.
  7. Adriatik.si – Trenutno lahko izbirate med 7 različnimi avtodomi. Na spletni strani najdete tudi cenik za najem. Žal pa ni veliko fotografij avtodomov, verjetno jih dobite, če direktno kontaktirate ponudnika.
  8. Avtodom-odasa.si – Trenutno imajo v naboru okrog 15 avtodomov znamke Adria in Sunliving. Avtodomi so zelo dobro opisani, prav tako so zraven tudi fotografije ter cenik.
  9. Blucamp.si – V svojem repertoarju imajo trenutno 8 različni avtodomov, ki so dobro opisani, zraven so fotografije in cenik najema posameznega avtodoma. Podjetje se ukvarja tudi s prodajo avtodomov, tako da če se zanimate za nakup, lahko preverite tukaj.
  10. Mobidom.si – Podjetje razplolaga s tremi novejšimi avtodomi znamke Adria. Avtodomi so lepo opisani in vsebujejo fotografije. Prav tako na strani najdete cenik.
  11. Avtodomplus.si – Trenutno imajo na razpolago 4 avtodome. Ti so dobro opisani in vsebujejo solidne fotografije. Na spletni stran je tudi cenik najema. Podjetju lahko sledite tudi na Facebook strani.
  12.  Najemipoceni.si – Na voljo imajo 4 avtodome, ki so dobro opisani. Namesto fotografij pa so na voljo video posnetki. Podjetje lahko spremljate tudi na Facebooku.
  13. Ac-glavan.si – Trenutno imajo na voljo 7 avtodomov, ki so opisani in vsebujejo solidne fotografije. Na spletni strani imajo tudi cenik najema avtodoma.
  14. Stipic-aso.si – Na voljo imajo 8 različnih avtodomov, ki so dobro opisani, s fotografijami in tudi video posnetki. Prav tako je na spletni strani cenik za najem posameznih avtodomov.
  15. Odhod.si – Podjetje ima na voljo 4 različne avtodome. Ti so na spletni strani dobro opisani in fotografirani. Prav tako boste za posemezni avtodom našli cenik najema.
  16. Po-camper.si – Pri njih lahko najamate en sam avtodom, ki je na spletni strani odlično opisan, vsebuje veliko fotografij. Zraven najema avtodoma lahko najamate tudi ogromno dodatne opreme (skuter, kolesa, gumenjak itd.). Na strani je tudi cenik najema.
  17. Potovalnik.si – Najamete lahko dva avtodoma znamke Adria. Avtodoma sta dobro opisana in imata dobre fotografije. Prav tako je na spletni strani cenik najema.

Zagotovo sem kakšnega ponudniki izpustil, osredotočil sem se le na najvišje pozicionirane zadetke na Googlu.

Če želite dopust preživeti v edinstvenih oldtimer avtodomih, preverite pri Balkan Campers, kjer lahko najamate stare retro VW avtodome. Nabor avtodomov najdete tukaj. Dogodivščina je verjetno zagotovljena. Mi bomo preverili in poročamo. 🙂

Če razmišljate o najemu avtodoma je sedaj ravno pravi čas, da izberete ustreznega in naredite rezervacijo. Veliko sreče!

Vir naslovne fotografije: neil.lt

Tukaj si lahko pogledate obširen vodič za za avtodomarje.

1 thought on “Ali tudi vas mika potovanje z avtodomom?

  1. […] tako si lahko izpogajate boljše pogoje, če rezervacijo naredite nekaj mesecev pred potovanjem.V tem prispevku je objavljen seznam vseh ponudnikov, kjer lahko najamete avtodom po vaši […]

Dodaj odgovor